Čestitke Barceloni! Bayern Wings naj bi se pridružil

Comments · 88 Views

Čestitke Barceloni! Bayern Wings naj bi se pridružil

Nogometni dresi za otroke Po poročanju španskega "Daily Sports" Barcelona načrtuje poletni prestop, s prodajo igralcev pa upajo, da bodo pridobili 200 milijonov evrov. Vključno s Christensenom, Rafinho in še enim centralnim branilcem bo Barcelona dala na prodajno polico. Poleg tega bi lahko Barcelona pridobila tudi drugi prestopni delež iz Todibovega prestopa. Tudi če bi Barcelona lahko zbrala sredstva za podpise s prodajo ljudi, bo Barcelonino višje vodstvo še vedno okrepilo zasedbo s stroškovno učinkovitim načrtom za podpise.
Po poročanju španskega nogometnega medija ESPANA Barcelona razmišlja o tem, da bi to poletje predstavila krilnega igralca Bayerna Münchna Zaragozo. Zaposlovanje na levem krilu je ena izmed glavnih nalog Deca to poletje.22-letni španski krilo Zaragoze se je uvrstil na seznam kadrov Barcelone. Zaragoza se je pridružila Bayernu pred zimskim prestopnim rokom. Na devetih tekmah za Bayern je igral le 35 minut. Deco verjame, da lahko to poletje podpišejo pogodbo z Zaragozo kot posojo. Da bi Zaragozi omogočil več časa za igranje,Poceni otroški Nogometni dresi kompleti se bo Bayern verjetno strinjal z Bayernovo zahtevo za posojo in dovolil nadarjenemu letečemu krilu, da se vrne v La Ligo na trening in nadgradnjo. Krilni igralec Manchester Cityja Cancelo, ki je trenutno kot posojen član Barcelone, je v intervjuju za medije dejal, da je trener Manchester Cityja Guardiola lagal o njegovem prestopu. Rekel je, da tudi če bi Manchester City osvojil Ligo prvakov, mu ne bi bilo žal, da je zapustil Manchester City. Učinkovitost Cancela po posoji v Barcelono je prepoznala tudi uprava Barcelone. Cancelo je tudi izjavil, da je pripravljen sprejeti znižanje plače in še naprej igrati za Barcelono. V Manchester Cityju je Cancelo pod vodstvom Pepa Guardiole postal prvi bočni branilec sveta, njegova vrednost pa je nekoč presegla 70 milijonov evrov. Po pridružitvi Barceloni je Cancelova vrednost prenosa padla na 30 milijonov evrov. Glede na to, da je spor med Cancelom, Manchester Cityjem in Guardiolo dosegel nepremostljivo točko, igralec sam pa je izjavil, da je pripravljen znižati svojo plačo, da bi se pridružil, se bo Barcelona o Cancelovem prestopu verjetno pogovarjala z Manchester Cityjem to poletje. krilo Barcelone.
Cancelov agent Mendes se bo to poletje zelo verjetno pogajal z Barcelono o prestopu igralca Dobija. Poleg Cancela Barcelona prav tako upa, da se bo Mendes oglasil in razpravljal o prestopu ali posoji portugalskega napadalca Felixa z Atletico Madrid. Komaj 16-letni Yamal je že zastopal prvo ekipo Barcelone, https://www.nogometnidresiotroke.com/ta nadarjeni španski strelec pa je prejel tudi povabila številnih ekip. Po zadnjih novicah, ki jih je razkril španski časopis Marca, je Mendes Barceloni obljubil, da bo, ko bo Yamal polnoleten, podpisal petletno pogodbo z Barcelono in tako preprečil, da bi Yamal ugrabili druge bogate ekipe.

Comments