Brasiliens hemmadräkt 2024 kommer att vara "sämsta någonsin"

Comments · 166 Views

Brasiliens hemmadräkt 2024 kommer att vara "sämsta någonsin"

UPPDATERING: Vi har fått en beskrivning från någon som har sett Brasiliens landslagsdräkt 2024, och det kommer säkert att bli kontroversiellt. Vår källa sa till och med att det var "hennes sämsta tröja någonsin". Den har "vit grafik på en gul bakgrund, vilket skapar ett obeskrivligt utseende". I själva verket, enligt våra källor, är grafiken på Brasilien-tröjan en mycket blekgul "citronchiffong". Det ser konstigt ut när det kombineras med gult, vilket våra två modeller intygar. Håll utkik eftersom vi hoppas få mer information om Nike Brazil 2024-hemdräkten snart. Citronchiffongen på den livfulla gula gör det svårt att urskilja mönstret, här är det faktiskt ett palmmönster.
För vår andra mockup valde vi ett palmbladsmönster. Vi kan läcka förstahandsinformation om Brasiliens nya hemmadräkt 2024, vilket ger dig en första glimt av hur det kommer att se ut i full längd. Den är gjord av Nike och kommer att bäras på Copa America 2024. Stort tack till Fotbollströjor med tryck för informationen. Den här bilden visar färgerna på Nike Brazils nya hemmadräkt för 2024. Nike Brazil 2024 hemmadräkt kan vara mycket roligt. Visst, den har det traditionella gula och gröna färgschemat, men det kommer också i en andra, väldigt ljusgul.
Brasilien tröja 2024 - första modellen - ljusgul som andra huvudfärg Färgerna på hemmatröjan Nike Brazil 2024 är "vibrerande gul/citron chiffong/grön gnistra". Vibrant Yellow och Green Sparks har båda använts i Brasiliens senaste kit, medan Lemon Chiffon är den första. Nike Brazil 2024 tröja - Initial modell - Canary Yellow Piping Lemon Chiffon är en mycket ljusgul färg som traditionellt används på tröjorna i den mexikanska klubben Club America. Det är okänt hur Nike kommer att införliva det ljust gula, men det skulle vara bra som en gradient. Det andra alternativet är ljusgul rör.
Brasiliens 2024 Copa America-tröja kommer med största sannolikhet inte att ha blått. Nike Brazil 2024 hemmatröja kommer att finnas tillgänglig från mars till april 2024. Kolla in klassiska Brazil-tröjor hos Billiga Fotbollströjor Gillar du Nikes användning av knallgult till Brasilien-tröjan? Hur tror du att ljusgul kommer att användas? Berätta för oss i kommentarerna.

Comments