Be chefen träda fram så stannar Barcelonakaptenen i laget!

Comments · 49 Views

Be chefen träda fram så stannar Barcelonakaptenen i laget!

Matchtröjor FotbollAraujo är 25 år i år och är Barcelonas tredje kapten efter Roberto och Ter Stegen. Araujo funderade redan på om han skulle acceptera Bayern Münchens inbjudan i januari. Nu har den uruguayanske försvararen gjort sitt val: att skriva på ett nytt kontrakt med Barcelona.
"World Sports News" avslöjade att Bayern i januari kontaktade Barcelona för ett pris av 90 miljoner euro för att värva Araujo. Barcelona har redan avvisat Bayern München, men Araujos bud har också ändrats.
Barcelona anser att Araujo är deras potentiella ledare och de är redo att spendera 1 miljard euro för att säga upp hans kontrakt. Fotbollströja barn Enligt Mundo Deportivo ingrep Barcelonas president Laporta personligen i Araujo när Araujo uttryckte tvivel om sin framtid.Han sa till Araujo, du är den här En del av laget som inte är till salu och kommer att hjälpa honom mycket i framtiden. Laportas beslut att behålla Araujo i laget gav honom idén att lämna.
Araujos senaste kontrakt med Barcelona gick ut i april 2022. Hans värde är en miljard euro, plus hans årliga inkomst efter skatt är 3,36 miljoner euro (7 miljoner före skatt). Araujos lön är inte bland de tio bästa i Barcelona. Med tanke på att Ferran Torres årslön är 10 miljoner, och Condes årliga skatt är 13,55 miljoner, Billiga Fotbollströjor är det uppenbart att hans ansträngningar inte har fått tillräckligt med uppmärksamhet. .
Laporta skingrade Araujos tvivel och den uruguayanske försvararen är säker på att fortsätta stanna i Barcelona. Min framtid bestäms av den här klubben och alla vet att jag njuter av min tid i Barcelona och jag är väldigt tacksam mot Xavi för att han gav mig denna möjlighet. Araujo sa detta efter att ha slagit ut Napoli från Champions League.
Enligt Mundo Deportivo jobbar Barcelona hårt på att förlänga Araujos kontrakt.Samtidigt har sportchefen Deco kontaktat Araujos agent.De vill båda förnya ett nytt kontrakt och de lämnar.Nästa nya kontrakt är inte långt borta. Under normala omständigheter skulle Barcelona officiellt tillkännage det nya kontraktet i april.
Araujos kontrakt går ut 2026,https://www.fotbolltrojorse.com/ och Barcelona vill förnya sitt kontrakt i flera år, så det råder ingen tvekan om att han blir kapten för detta lag. Lönemässigt kommer Barcelona att höja Araujos lön, som inte blir lägre än Inigo Martinez (9,5 miljoner före skatt) och Rafinha (12,5 miljoner före skatt). Dessförinnan avslöjade vissa medier att Barcelona hade erbjudit Araujo ett nytt kontrakt med en årslön på 6 miljoner US$, vilket motsvarar nästan det dubbla hans lön.

Comments